Media & culture : mass communication in a digital age

P 94.65 .C36 M435 2016

Katalog Kaydı: Tıklayınız

Media & culture : mass communication in a digital age

Kitle iletişim araçları dijital dönüşe geçti: analog geçmişten dijital geleceğimize geçiş yaptılar. Günümüzün iletişim öğrencilerinin, bu değişimlere ve medya tüketicileri olarak kendi deneyimlerine ayak uyduran bir kitaba ihtiyacı var. Öğrenciler en son teknolojiye aşina olsalar da Media & Culture , bu noktaya nasıl geldiğimizi ve nereye gittiğimizi anlamalarına yardımcı olabilir. Yeni baskı, medya tüketim alışkanlıklarımızı derinlemesine inceleyen yeni ve bilgilendirici bölüm açıcılar, dijital oyun üzerine diğer medya kitaplarından daha derin ve ileri giden yepyeni bir bölüm ve kitap boyunca entegre bir VideoCentral programı ile dijital dönüşümün etkilerini araştırıyor. Bu, basılı metni Web ile birleştirir. Kendi imzasını taşıyan kritik süreci ve kültürel bakış açısını kullanarak, Medya ve Kültür, dijital medyanın gerçekte nasıl çalıştığını ve öğrencilerin nasıl bilgili medya tüketicileri ve eleştirmenleri haline gelebileceğini gösterir.