YENİ ABONELİK | ROYAL MARSDEN MANUAL OF CLINICAL NURSING PROCEDURES VERİ TABANI

Değerli İstinye Ailesi,

Royal Marsden Manual of Clinical Nursing Procedures veri tabanı abonelik süreci tamamlanarak erişime açılmıştır.

Royal Marsden Hastanesi Klinik Hemşirelik Prosedürleri El Kitabı, hemşirelerin güvenebilecekleri bir kaynaktan uygulamayla ilgili en son araştırmalara hızlı ve kolay bir şekilde erişmelerini sağlayan bir araçtır.

Royal Marsden Manual of Clinical Nursing Procedures, el yıkamadan kardiyopulmoner resüsitasyona kadar bakımın her yönüyle ilgili 350'den fazla kanıta dayalı klinik prosedür içermektedir. Hemşirelerin mesleki gereksinimlerini güvenle karşılamak için ihtiyaç duydukları klinik kanıtlar bu kaynakta bir araya getirilmiştir.

Kampüs dışı erişim için kütüphane ana sayfasında yer alan “Veri Tabanları - Abone” sekmesi üzerinden “Royal Marsden Manual of Clinical Nursing Procedures” veri tabanına ulaşabilirsiniz.

Soru, istek ve önerileriniz için kutuphane@istinye.edu.tr e-posta adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.