YENİ ABONELİK | BLOOMSBURY MEDIEVAL STUDIES VERİ TABANI

Bloomsbury Medieval Studies veri tabanı abonelik süreci tamamlanarak erişime açılmıştır.

Bloomsbury Medieval Studies, uluslararası bir grup bilim insanı tarafından yazılmış, tematik incelemeleri, bölgesel incelemeleri, nesne vaka incelemelerini ve temel vaka incelemelerini birleştiren bir referans çalışmasıdır.

Senate House Library’den yeni dijitalleştirilmiş ve nadir bulunan incunabula, British Library'den yüksek çözünürlüklü ortaçağ haritaları ve Metropolitan Museum of Art'tan 1000 görüntü dahil olmak üzere görsel kaynakları içermektedir.

Yayın Danışma Kurulu tarafından seçilen 190 bilimsel kitap erişimin yanı sıra Bloomsbury'den ve IB Tauris, Arc Humanities Press ve Amsterdam University Press gibi alandaki diğer iyi yayıncılardan birincil metinleri, araştırma monograflarını içermektedir.

Kampüs dışı erişim için kütüphane ana sayfasında yer alan “Veri Tabanları - Abone” sekmesi üzerinden “Bloomsbury Medieval Studies” veri tabanına ulaşabilirsiniz.