8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

İstinye Üniversitesinin Değerli Mensupları,

Kütüphanemizin düzenlediği “Dünya Kadınlar Günü” etkinliğimizin içeriğini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız:

• Sergi: Bir hafta boyunca açık olacak fotoğraf sergimizde, misafirlerimizi başarılı kadınlarımızın fotoğrafları karşılayacak (Topkapı Kampüsü, 5. Kat, Kütüphane Koridoru).
  • Kitap Seçkisi: “Kadınlar Günü” kitap seçkisi standımız “Merkez Kütüphane” salonunda  yer alıyor. Standımız bir hafta boyunca açık kalacak.
  • Söyleşi: 9 Mart Pazartesi günü “Engelleri Aşan Kadınlar” temalı söyleşide, hayatlarındaki engelleri aşarak başarılı olmuş iki kadın konuğumuz olacak.
  • Çekiliş: Kitap seçkisinden ödünç kitabınızı alırken hediye çekiliş kartlarınızı da alabilirsiniz. Çekilişimiz, 9 Mart Pazartesi günü “Engelleri Aşan Kadınlar” söyleşisinin sonunda yapılacak.
  • Kitap Ayraçları: Bu günün anısına özel tasarladığımız kitap ayraçlarımız da kütüphane bankomuzda sizleri bekliyor.
  • Sosyal Medya Paylaşımları: İzniniz veya talebiniz doğrultusunda, fotoğraf çekim alanında fotoğrafınızı çekecek, sosyal medya hesaplarımızda sizi etiketleyerek paylaşacağız.

*Söyleşi, katılan öğrencilere NONA puanı sağlayacaktır.

Söyleşi: Engelleri Aşan Kadınlar

Tarih: 9 Mart 2020 Pazartesi

Saat: 14.00-15.30

Yer: Konferans Salonu II (Topkapı Kampüsü)