YENİ ABONELİK | UPTODATE KLİNİK KARAR SİSTEMİ

UpToDate veri tabanı abonelik süreci tamamlanarak erişime açılmıştır.

UpToDate veri tabanı, 25 uzmanlık alanında,7.300’den fazla uzman doktor tarafından hazırlanan 12.000+ konu içeriğine erişim sunmakta olan kanıta dayalı bir klinik karar destek sistemidir.

UpToDate; sürekli güncellenen, içeriğinde kanıta dayalı klinik bilgilerin yer aldığı klinik bilgi kaynakları arasında yer almaktadır. Doktorlar tarafından hastalık teşhisinde bulunulması, tedavi planı hazırlanması, klinik bilgilerin hızlı ve etkin şekilde paylaşılmasına olanak sağlamaktadır.

Kampüs dışı erişim için kütüphane ana sayfasında yer alan “Veri Tabanları - Abone” sekmesi üzerinden “UpToDate” veri tabanına ulaşabilirsiniz.