YENİ ABONELİK | PNAS VERİ TABANI

Proceedings of The National Academy of Sciences (PNAS) veri tabanı abonelik süreci tamamlanarak erişime açılmıştır.

Ulusal Bilimler Akademisi'nin (NAS) resmi dergisi olan Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), biyoloji, fizik ve sosyal bilimleri geniş ölçüde kapsayan yüksek etkili bir kaynaktır.

PNAS, bilim haberlerini, yorumları, perspektifleri, podcastleri ve NAS üyelerinin profillerini yayınlamaktadır. PNAS haftalık olarak yayınlanmaktadır ve her gün yeni araştırmalara çevrim içi olarak erişim imkanı sunmaktadır.

PNAS veri tabanında hesap açabilmek için aşadağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

• PNAS ana sayfasında sağ üst köşedeki "Oturum Aç” seçeneğine tıklayınız.
  • Açılır menüden "Bireysel Giriş"i seçiniz.
  • “Yeni bir kullanıcı mısınız? Kaydolun” ve sonraki sayfada adınızı, ve Kurumsal e-postanızı, şifrenizi giriniz.
  • "Devam Et"i tıklayın ve doğrulama kodu için e-postanızı kontrol ediniz.
  • Giriş işlemini tamamlamak için e-postadaki kodu tarayıcınıza kopyalayın/yapıştırınız.

Kampüs dışı erişim için kütüphane ana sayfasında yer alan “Veri Tabanları - Abone” sekmesi üzerinden “Proceedings of The National Academy of Sciences (PNAS)” veri tabanına ulaşabilirsiniz.