YENİ ABONELİK | İDEALONLİNE E-DERGİ VERİ TABANI

İdealonline süreli yayın veri tabanı abonelik süreci tamamlanarak erişime açılmıştır.

İdealonline, Türkçe pek çok kitap ve dergiyi bir platform altında toplayan, bu kaynakları okuyucuların ve araştırmacıların hizmetine sunan bir veri tabanıdır.

İçeriğinde; Atlas, Popular Science, How It Works, Capital, Atlas Tarih, CHIP, Hece, Notos, Bilim ve Ütopya gibi popüler dergilerin güncel sayılarını ve arşivini barındıran İdeal Online veri tabanında 800'ün üzerinde akademik dergi yer almaktadır.

Kampüs dışı erişim için kütüphane ana sayfasında yer alan “Veri Tabanları - Abone” sekmesi üzerinden “İdealonline Süreli Yayın” veri tabanına ulaşabilirsiniz.