YENİ ABONELİK | DRAMA ONLINE VERİ TABANI

Drama Online veri tabanı abonelik süreci tamamlanarak erişime açılmıştır.

Drama Online, tiyatro oyunları, eleştirel analizler ve performansa yönelik yayınlara erişim imkanı sunmaktadır.

Drama Online içeriğinde:

• Destandan monoloğa; trajediden komediye; tarihselden çağdaşa ve son derece politik olandan son derece kişisel olana kadar keşfedilecek bilgiler,
  • Ses oyunları ile birleştirilmiş; özel olarak sunulan oyun metni içeriği ve akademik yayınları filme alınmış canlı performanslar ve film uyarlamaları,
  • 1.200’den fazla oyun yazarından 3.350'den fazla oyun metni, 400 ses oyunu, 365 saat video ve önde gelen tiyatro yayıncıları ve şirketlerinden 450 akademik kitap içeren ve multimedya tiyatro deneyimi,
  • Oyun araçları özelliğinde karakter ızgaraları, kelimeler ve konuşma grafikleri ve yakın çalışma veya performans için oyunlarla etkileşim kurmanın yeni yolları yer almaktadır.

Kampüs dışı erişim için kütüphane ana sayfasında yer alan “Veri Tabanları - Abone” sekmesi üzerinden “Drama Online” veri tabanına ulaşabilirsiniz.