YENİ ABONELİK | ART &ARCHITECTURE ARCHIVE

Art &Architecture Archive veri tabanı abonelik süreci tamamlanarak erişime açılmıştır.

Art & Architecture Archive, yirminci yüzyılın önde gelen sanat ve mimarlık dergilerinin çoğunun geriye yönelik olarak dijitalleştirilmiş dosyalarını içeren araştırma kaynağıdır.

Dergiler, uygulamalı sanatlar, iç tasarım, endüstriyel tasarım ve peyzaj bahçeciliğine kadar birçok alt disiplini kapsamaktadır. Mimarlık Tarihi ve Sanat alanlarındaki öğrenim ve yaratıcı düşünceyi desteklemek amacıyla güzel sanatlardan uygulamalı sanatlara, iç mimarlıktan endüstriyel tasarıma, bahçe düzenlemeden restorasyona kadar birçok konu başlığında geniş bir koleksiyona sahiptir.

Art & Architecture Archive konu başlıkları:

• Sanat, mimari, güzel sanatlar
  • Fotoğrafçılık, stüdyo sanatı, dekoratif ve görsel sanatlar
  • Mimari, sanat, kültürel, ekonomik ve sosyal tarih
  • Grafik, endüstriyel ve iç tasarımdır.

Kampüs dışı erişim için kütüphane ana sayfasında yer alan “Veri Tabanları - Abone” sekmesi üzerinden “Art & Architecture Archive” veri tabanına ulaşabilirsiniz.