Webinar | Springer Nature

TÜBİTAK - ULAKBİM ve Springer dönüşüm anlaşması web seminerlerine katılmaya davetlisiniz. Katılımcılara TÜBİTAK - ULAKBİM anlaşması, anlaşmaya katılan kurumlar, yazar ve makale tanımlama ve uygunluk dahil olmak üzere tanıtılacak ve bir yazarın anlaşma kapsamında OA yayın yaparken geçireceği yolculuğa genel bir bakış sunulacaktır (başvurudan fon onayına kadar). Yayın için başarılı bir makalenin nasıl yazılacağına dair ipuçlarını içeren özel bir oturum da makalelerinizi yazmanıza yardımcı olmak için dahil edilecektir.

Webinar :  Open Access for Türkiye- What you need to know, from how to publish your article to getting funded.

Date and time: June 4th, 2024 11:00 AM Istanbul time

Registration link : https://us06web.zoom.us/webinar/register/2117168885650/WN_l5Z5mc3oROC7LUpb1xoMCA

İçerik:

• TÜBİTAK - ULAKBİM TA Anlaşmasına Genel Bakış
  • Uygunluk kriterleri/anlaşmada yer alan belgeler
  • Yayınlanmak üzere başarılı bir makale yazmanın ipuçları ve püf noktaları
  • Makalenizi Açık Erişimde yayınlamak için fon başvurusunda bulunma

Web seminerine katılmak için kayıt gereklidir. Oturum ağırlıklı olarak Türkçe olacak ve birkaç bölüm İngilizce olarak ele alınacaktır.

Soru, istek ve önerileriniz için kutuphane@istinye.edu.tr  e-posta adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.