SAGE Publishing | Video, Research Methods, Knowledge veritabanları 14 Temmuz 2020'ye Kadar Erişime Açılmıştır

lib

SAGE Publishing bünyesinde yer alan SAGE Video, SAGE Research Methods Video ve SAGE Knowledge (Books & Reference) veritabanları 14 Temmuz 2020'ye kadar erişime açılmıştır.

SAGE Video:
Yüksek eğitim süresince, daha yüksek düzeyde akademik araştırmalar ile lisans öğrenim ve eğitimi için pedagojik ihtiyaçları desteklemek için oluşturulmuş 1000+ saatlik video yayını koleksiyonunu içeren bir kaynaktır. Her seviyeden öğrenciyi, sınıf içinde, sınıf hazırlığı olarak, ileri düzey okuma için ya da online öğrenim amaçlı olarak kullanılabilecek bir dizi video türü ile destekler.
Konu Koleksiyonları: İşletme & Yönetim, Danışmanlık & Psikoterapi, Kriminoloji, Medya, İletişim & Kültürel Çalışmalar, Siyaset & Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, Sosyoloji.

SAGE Research Methods Video:
SRM Video, tüm araştırma sürecini kapsayan dersler, röportajlar, video vaka çalışmaları ve mini belgesel videoları içerir.

SAGE Knowledge:
SAGE Knowledge öğrenciler, araştırmacılar ve öğretim üyeleri için temel bir dijital sosyal bilimler kütüphanesidir. Yaklaşık 5000 başlık ile akademik monograflar, referans çalışmaları, el kitapları, seriler, profesyonel gelişim başlıkları ve dahasını içeren geniş bir SAGE eKitap ve eReferans yelpazesi sunar.

Kampüs Dışı Erişim Linki: http://elibrary.istinye.edu.tr