IGI Global E-Book Collection Erişime Açılmıştır

IGI Global

Multidisipliner IGI Global E-Kitap Koleksiyonunu, içeriğinde bulunan 5200+ e-kitap ve 185+ e-dergi ile hizmetinize sunmaktan mutluluk duyarız.

IGI Global e-kitap koleksiyonu içeriğinde uzmanlar ve alanında otorite sayılan akademisyenlerin 11 farklı konu alanındaki çalışmalarını kapsamaktadır. Bunlar arasında başlıca konular;

• Bilgisayar Mühendisliği,
  • Yazılım, İşletme,
  • Yönetim Bilimi,
  • Eğitim Bilimleri,
  • Mühendislik,
  • Sosyal Bilimler,
  • Beşeri Bilimlerdir.

IGI Global platformunda tam metin akademik kitaba çevrimiçi ve indirilebilir olarak erişim sağlayabilirsiniz. Paket içerisinde 5200+ e-kitap ve 185+ e-dergi yer almaktadır. Kolaylıkla araştırmacıların yararlanabileceği InfoSci Books paketlerine ilişkin içerik bilgileri aşağıdaki gibidir:

İşletme, İktisat, İdarecilik ve Yönetim Paketi: 1,900'den fazla elektronik kitap

İletişim, Sosyal Bilimler ve Sağlık Bilimleri Paketi: 2,400'den fazla elektronik kitap

Kütüphanecilik, Bilgi Yönetimi ve Eğitim Bilimleri Paketi: 1,500'den fazla elektronik kitap

Fen, Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Paketi: 2,300'den fazla elektronik kitap

Kampüs dışı erişim için http://elibrary.istinye.edu.tr/ISTINYE linkini kullanabilirsiniz. Portala giriş yaparak menüde bulunan "E-KİTAPLAR" sekmesine tıkladığınızda IGI Global E-Book Collection e-kitap paketine erişim sağlayabilirsiniz.

IGI Global