DENEME ERİŞİMİ | Jaypee Digital Veri Tabanı 25 Kasım 2022 Tarihine Kadar Deneme Erişimine Açılmıştır

jaypee logo

Jaypee Digital veri tabanı 25 Kasım 2022 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Jaypee Digital; doktorlar, akademisyenler, diş hekimliği, tıp ve sağlık bilimleri öğrencileri için referans kitapları, ders kitapları, akademik dergilere ve videolara erişim imkânı sunmaktadır.

Jaypee Digital Sağlık Bilimleri Kütüphanesi içeriğinde:

• 900’den fazla ders e-kitabı (textbook), 2.600’den fazla akademik e-kitap olmak üzere toplam 5.115 e-kitap,
  • 8.000’den fazla ameliyatları gösteren ve sesli anlatımlı video,
  • MCQ, SBA, SCE soru bankası ve cevapları,
  • USMLE, MRCP, FRCS, FRCR sınavları için hazırlık kitapları,
  • Eski sayıları ve en son sayılarına erişilebilen 70 e-dergi içermektedir. (Bu 63 e-derginin 12 tanesi doğrudan diş hekimliği ile ilgilidir.)

Kullanıcılar incelemek istedikleri tüm kitap bölümlerini ve makaleleri bilgisayarlarına indirebilirler.

Kampüs dışı erişim için https://katalog.istinye.edu.tr/vetisbt/?dil=tr bağlantısını kullanabilirsiniz. Kampüs dışı erişim hesabınızı kullanarak, “Deneme” sekmesinden “Jaypee Digital” veri tabanına ulaşabilirsiniz.