BoClips Video Kütüphanesi | 30 Haziran 2020'ye Kadar Erişime Açılmıştır.

boClips

Eğitim amacıyla oluşturulmuş video kütüphanesi olan BoClips, 30 Haziran 2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Özellikleri:

*   Dilediğiniz konu ve başlıklarda içerik sağlanabilmektedir.
  *   Kullanıcı öneri ve görüşleri dikkate alınmaktadır.
  *   Çoğunluğu İngilizce olmak üzere, Fransızca, Arapça, Çince ve İspanyolca gibi çeşitli dillerde içerik mevcuttur.
  *   Videolara talep edildiği taktirde alt yazı eklenebilmektedir.
  *   Talep edildiği taktirde yerel müfredat ve yerel içerik için çalışma yapılacaktır.
  *   İngiliz ve Amerikan eğitim müfredatına göre bölümlendirme yapılmıştır.
  *   Haber içerikleri (Bloomberg, Getty, Sky News, Sky News Arabia, AP, Xinhua New s Agency and Reuters) günlük olarak güncellenmekte, diğer içeriklere ise haftalık olarak eklemeler yapılmaktadır.
  *   Herhangi bir reklam uygulaması yoktur, site dışarısına yönlendirme yapılmamaktadır.
  *   LMS (Eğitim Yönetim Sistemleri) ile entegrasyon imkanı vardır.

Aşağıdaki linkten kayıt olup, içeriğe erişmeniz mümkündür. Herhangi bir mail adresi ile kayıt olabilirsiniz.

Erişim linki: https://teachers.boclips.com/create-account