Açık Erişim | DiGRA - Digital Games Research Association

DiGRA dijital oyunlar üzerine araştırmaları teşvik eden ve üyeleri arasında iş birliğini destekleyen, dijital oyun ile ilgili fenomenleri araştıran uluslararası bir dernektir.

İçeriğinde;

• DiGRA, bölgesel konferanslar da dahil olmak üzere çeşitli akademik ortamlardan alınan araştırma makaleleri ve bildiriler için açık erişimli bir arşiv hizmeti sunar.
  • DiGRA'nın “Gamesnetwork” e-posta listesi, akademisyenler ve profesyonellerin oyun araştırmalarındaki en son gelişmelerden haberdar olmaları ve tartışma ortamları için hizmet sunmaktadır.
  • DiGRA, ETC Press ile ortaklaşa çıkardığı Dijital Oyunlar Araştırma Derneği'nin (ToDiGRA ) açık erişimli, hakemli, üç aylık dergisi Transactions'ı yayınlamaktadır.

Erişim Linki: http://www.digra.org/

Kütüphane ana sayfasında  “Açık Erişim” veri tabanları altında “DiGRA | Digital Games Research Association” veri tabanına erişebilirsiniz.