56. Kütüphane Haftası Etkinliği | 2 Nisan 2020, Perşembe - Instagram Söyleşisi

İstinye Üniversitesinin Değerli Mensupları,

Bu yıl kütüphane haftası etkinliği olarak bir söyleşi planlamıştık. Evde kaldığımız bu günlerde söyleşimizi teknolojinin ve sosyal medyanın sağladığı imkanlarla gerçekleştirmeye karar verdik.

Bu programda konuğumuz, Sahaflar Birliği Derneği Başkanı Sayın Emin Nedret İŞLİ. Nedret Bey Instagram (IG TV) canlı yayında biz İstinyelileri evinde konuk edecek; anılarını ve evindeki muhteşem koleksiyonunda bulunan nadir eserlerini (sanal imkanlarla da olsa) bizlerle paylaşacak.

Bu hoş söyleşiyi dikkatle izlemenizi öneririz çünkü içeriğinde, yapacağımız çekilişin ip uçları yer alacak. Çekiliş ile ilgili detaylı bilgileri sosyal medya hesaplarımızda yarın itibarıyla paylaşmaya başlayacağız.

*Söyleşiyi izlemek ve çekilişe katılmak için İstinyeli olma şartı yoktur, takip eden herkes katılabilir.

**Canlı yayını izlemek ve çekilişe katılmak için lütfen @isukutuphane Instagram hesabımızı takip ediniz.

nedret