KÜTÜPHANE

Baskı Yılı
Dil
Türkçe

Bu kitap, başta anestezi tekniker ve teknisyenleri olmak üzere, tüm anestezi camiasının faydalanabileceği bir Türkçe başucu kitabı olarak hazırlanmıştır. Anestezi uygulamalarında lazım olacak temel konular, güncel ve pratik bilgiler, örnek olgular literatür ışığında en güncel hali ile sunulmuştur.

2015 yılından bu yana İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi SHMYO'da öğretim üyesi olarak çalışan yazar, öğrencilerinden gelen talep ve beklentiler üzerine, dili ağır olmayan, liseden eğitim alarak üniversitede sağlık bölümünde okumaya başlayan her öğrencinin rahatlıkla anlayabileceği bir dil kullanmayı başarmıştır.

Ayrıca bol şema, tablo ve şekiller kullanarak görsel hafızalara hitap eden kitap, piyasadaki atlas boy, bol resimli, renkli “kolay anlaşılır ve akıcı” dilin kullanıldığı alanında tek eser olma özelliğine de sahiptir. Kapsam, içerik ve metodolojisi ile bu eser; anestezi uygulamaları sırasında sıkça karşılaşacakları olgu, sorun ve yaklaşımları anlamaya yönelik bir «başucu kitabı» niteliği taşımaktadır.

Kütüphanemizdeki yer numarası: WO 231/.K474 2018