KÜTÜPHANE

Bağış Politikamız

Kütüphanemize bağış yapılan materyaller koleksiyon geliştirme politikası içinde değerlendirilerek kabul edilmektedir. Koleksiyon geliştirme politikamız Üniversitemizin eğitim, öğretim, araştırma amaçlarına ve önceliklerine dayanmaktadır. Politikaya uygun olmayan ya da kütüphane koleksiyonunda yeterli sayıda bulunan materyaller, ihtiyacı olan başka bir kuruma gönderilir.

• Gazete promosyonları, broşür gibi yayınlar kabul edilemez.
  • Fiziksel açıdan temiz kullanılmamış, sayfaları yırtık ve eksik, yazılmış ve karalanmış yayınlar kabul edilemez.
  • Ders notları, fotokopi ile çoğaltılmış yayınlar, ilköğretim ve lise ders kitapları kabul edilemez.
  • Çift nüsha olması halinde başka kurumlara bağış yapılması ile ilgili haklar Bilgi Kaynakları Direktörlüğü’ne aittir. Kütüphaneye bağış yapan kişi ve kurumlar bağışlarla ilgili herhangi bir hak ve istekte bulunamazlar.