Misyonumuz, Vizyonumuz
Misyon

Her türlü bilgi ihtiyaçlarını karşılamak, kullanıcı memnuniyetini dikkate alarak en kısa sürede doğru ve güvenilir bilgiyi kullanıcıların hizmetine sunmaktır. Kullanıcıların yaşam boyu öğrenme ve bilgiyi kullanma alışkanlığı kazanmalarını destekler.

Vizyon

İstinye Üniversitesi Topkapı Kütüphanesi’nin vizyonu doğru bilgiyi kullanıcısına en üst düzeyde sağlayan bir kütüphane olmaktır. Bu çerçevede amacımız başta akademik personel ve öğrencilerimiz olmak üzere İstinye Üniversitesi mensupları için gerekli olan bilgi kaynaklarını günün teknolojisine uygun olarak, kısa sürede kullanıma sunan bir kütüphane hizmeti vermek; ülkemizde ve dünyada en iyi kütüphaneler arasında yer almaktır.

Topkapı Kampüsü

İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü, Maltepe Mah., Edirne Çırpıcı Yolu, No.9 Zeytinburnu, İstanbul, 34010

Telefon: 0850 283 61 68
Telefon: 0850 283 61 69